Zangersheide paarden maken het mooie weer tijdens Young Horses finales Vilamoura

Jumping
24 feb 2021
Door Horseman Kristof

Enkele Zangersheide paarden hebben zich vandaag in de kijker gesprongen tijdens de finales van de Youngster Tour competitie in Vilamoura.

Studfarm Overis leverde in de finale voor 5-jarigen de nummer twee met Vagabond II van Overis Z. De zoon van Vagabond de la Pomme werd gereden door Henrique Drumond. 
De BWP'er Question-Mark van 't Rivalenhof (v. Breemeersen Adorado) van fokker Marcel Rombouts werd vierde met Stephan Lohoar. Voor de Zangersheide ruin Tresor v't Hof van Eversem Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) was er een zesde plaats. Het fokproduct van Ronny Maes werd gereden door Megan James. Tresor is een halfbroer van Chicago Hof Eversem Z die in Amerika op 1m60 niveau actief is. 

In de finale voor 7-jarigen was er een derde plaats voor de Hunter's Scendix dochter Sierra du Piedroux Z. Sierra werd gefokt door Claudy Noirot en gereden door Luiz Felipe de Azevedo Filho. Francisco Rocha sprong naar een vijfde plaats met de Zangersheide merrie Changuna Heureka Z (v. Curby du Seigneur). Zij is een kleindochter van de bekende Liscalgot.

Klik hier voor de uitslagen.