Veilingtopper van 25.000 euro tijdens Horse Sales Auction

Fokkerij
15 aug 2023
Door Horseman Kristof

Dat was hem. Onze derde ronde gaat als zeer geslaagd de boeken in. Temeer omdat het ons opnieuw in 36 van de 39 gevallen is gelukt de juiste koper voor een veilingitem te vinden. De aanloop van de veiling zag er gelukkig al goed uit. En deze uitgebalanceerde en sportieve collectie kon al snel op passende interesse rekenen. 

Opvallend was dit keer, naast trouwe terugkerende klanten, dat een groot aantal nieuw geinteresseerden hun weg naar de HorseSales.Auction wisten te vinden. Zo konden we dit keer nieuwe kopers uit Portugal, Turkije, Frankrijk, Polen, Italie, Finland, Duitsland, Belgie, Nederland en Engeland een HorseSales.Auction referentie overhandigen. 

Championata RV (v. Chacco Blue) werd ditmaal tot veilingtopper gekroond. En vertrekt voor €25.000 naar een terugkerende Grand Prix amazone uit Panama. Goed in de markt lag ook de sterk bewegende Comfetti Z. Een Comme il Faut zoon die voor €16.000 de stallen van een fanatieke en bevlogen Nederlandse amazone gaat verrijken. Voor datzelfde bedrag reist Wildcard Cornet’s Ulme vanuit Duitsland naar Portugal. Cameron RV wekte voor €15.000 de interesse van een Zwitserse Grand Prix ruiter. En de Chacco Blue uit de volle zus van Emerald zijn moeder vertrekt voor €14.500 naar een Belgisch/Italiaans syndicaat. Maarliefst zes veulens haalden de kaap van €14.000 waaronder Kindly Blue Joy, Elyounoussi Siraxta, Cayenne AEG, Extra Ciske RV, Thraseia Eickenrode en Citykey SR. 

Uiteraard zijn we dankbaar en trots dat we opnieuw het vertrouwen van onze fokkers en kopers konden belonen. En kijken we vol vertrouwen uit naar onze videodag van 2 september waarop de volgende veiling van 29 september tot 1 oktober zal worden vastgelegd. 

 

 

Bron: 
Horse Sales Auction