Odilon van het Bevrijdthof op het GP-podium in Arezzo

Jumping
01 apr 2024
Door Horseman Kristof

De BWP'er Odilon van het Bevrijdthof heeft een top drie klassering behaald tijdens de drie sterren Grote Prijs van Arezzo.

In deze 1m50 hoge Grote Prijs ging de overwinning naar de Duitser Philipp Weishaupt. Hij rekende hiervoor op Coby 8 (v. Contagio Z). Het duo werd vorige maand nog tweede in de CSI4* Grand Prix van Vejer de la Frontera. In januari schreven zij de drie sterren Grote Prijs van Oliva op hun naam. De BWP'er Odilon van het Bevrijdthof (v. Carrera VDL) eindigde op een derde plaats met David Skiba. Van het Bevrijdthof is de fokkerij van Frans Kenis. De Zangersheide hengst Cazan van het Schaeck Z (v. Comme il Faut) werd zesde met Theodore Boris. Het fokproduct van Perry De Winter kreeg zijn opleiding van Tim Van Den Broeck. Via Axel Verlooy kwam hij bij Boris terecht. De BWP ruin Lightning (v. Gitano) eindigde op een achtste plaats met Luca Marziani. 

Over een hoogte van 1m45 was er een tiende plaats voor Ludo Philippaerts en de Zangersheide hengst Nobel van de Vrombautshoeve Z (v. Nabab de Reve). De 1m40 reeks leverde winst op voor Andrea Marchese en de BWP'er Menzo de Toxandria (v. Andiamo Z) van fokker Werner Dierckx.

Klik hier voor de uitslagen.