Mona Lisa van Dorperheide wint de Silver Tour Grand Prix

Jumping
22 feb 2020
Door Horseman Kristof

Fokproduct van Ludo Philippaerts wint in Oliva de Grote Prijs van de Silver Tour competitie!

Deze Grand Prix werd verreden over een hoogte van 1m40. De top vier ging volledig naar Belgisch gefokte paarden. De Italiaan Francesco Turturiello won uiteindelijk met de BWP merrie Mona Lisa van Dorperheide, een dochter van de Olympische hengst Zilverstar T. 
Koen Vereecke reed de Zangersheide merrie Call me de Muze Z (v. Clarissimo Z) naar de tweede plaats. De derde plek was voor Megane Moissonier en Die Hard of Roses Z (v. Diamant de Semilly). Pato Muente en Disco Z eindigden op de vierde plaats. Jerome Guery (Great Britain V) en Camille Demolie (Kalinka van 't Heike) werden zevende en achtste. 

Over een hoogte van 1m35 was er een derde plaats voor Virginie Thonon en Capucine de Maugre (v. Ensor van de Heffinck). Thonon werd ook nog vierde met Tristan Horta Z (v. Taran de la Pomme). Anthony Philippaerts en Nancy 376 (v. Now or Never M) eindigden op de vijfde plaats. Leonie Peeters sprong naar een zevende plaats met Kashmiry.

In de 1m30 reeks was er een tweede plaats voor Louise Ameeuw en Lover Boy Z. De Bronze Tour leverde in de 1m40 reeks een tweede plaats op voor Luiz Felipe Neto de Azevedo en Signora. Hendrik Denutte en Cdl Crystal de Virton waren goed voor de derde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.