Maak kennis met de veilingcollectie van Horse Auction Belgium

Promo
20 feb 2021
Door Horseman Kristof

Het onmiskenbare succes van onze eerste online veiling van 2021 afgelopen januari, waar we 23.000 mensen van 140 verschillende landen verbonden, gaf ons als team de motivatie om nog harder te werken om nieuwe paarden te vinden voor onze klanten.

De sleutel tot succes voor ons, is om de lat altijd wat hoger te leggen. Dit gezegd zijnde, willen we met veel plezier en trots twee speciale edities van online veilingen aankondigen. Van 26 februari t.e.m. 1 maart 2021 zullen we onze eerste online veiling voor gereden paarden van 4, 5 en 6 jaar hebben en van 12 t.e.m. 15 maart 2021 hebben we een online veiling voor 2, 3 en 4 jarige vrijspringers.

De geselecteerde groep van getalenteerde gereden paarden is een combinatie van techniek, karakter en top bloedlijnen. Hier zijn alvast enkele:

  • Micha, een vierjarige ruin uit dezelfde merrielijn als Don VHP.
  • Phéline van ’t Hageland, een zesjarige merrie die finaliste was in de Belgische cyclus als vierjarige en als vijfjarige de cyclus won.
  • Qurator van de Nachtegaele, een vierjarige goedgekeurde Zangersheide hengst uit de merrie Kalinka van de Nachtegaele (1.60m met Marlon Zanotelli).

Voor de vrijspringers hebben we nakomelingen van El Barone 111, Zapatero VDL, Emerald, Bisquet Balou, Asca Z, …

Onze hoge standaarden zullen altijd hetzelfde blijven, ongeacht de leeftijdscategorie van paarden die we veilen. We hebben een streng selectieproces dat streeft naar kwaliteitsvolle paarden aan te bieden met goede bloedlijnen, die onderworpen zijn aan een strikte medische keuring. Ons professioneel team, Michel Spaas, Cristophe Gijbels, Kevin Gielen en Lore Penders gebruiken al hun kennis en jarenlange ervaring in de paardenwereld om de kwaliteit van de paarden te garanderen.

Dankzij het vertrouwen van de beste fokkers in deze buurt hebben we de voorbije acht jaar succesvolle veilingen gehad met tevreden klanten, zowel amateurs als professionelen, over de hele wereld: Zuid-Afrika, Mexico, Japan, Colombia, Frankrijk, Polen, …

Onze referenties over de hele wereld zijn het bewijs van de kwaliteit van ons selectieproces. We hebben vele paarden verkocht die op het hoogste niveau presteren: Elton van het Exelhof (gereden door Anna Wilks en recent verkocht), Lorenta (derde in de 3* GP in Frankfurt met Ivo Biessen), Anton SBK (nationaal kampioen bij de jonge paarden in Noorwegen), Be The Freak JT Z (goedgekeurde hengst en finalist op het WBFSH Lanaken), Jimmy Mack van Berkenbroek (1.60m en EK voor Young Riders onder het zadel van Leonie Aitkenhead).

Maak deel uit van de toekomst van de paardensport en mis de kans niet om uw toekomstige superster te kopen bij ons!

De collectie is via deze link te raadplegen.