Laatste uren om te bieden op de eindejaarskoopjes van ET Auction

Promo
03 jan 2022
Door Horseman Kristof

Vanavond lopen de eindejaarskoopjes van ET Auction af. Een ideaal moment om het nieuwe jaar met een nieuw talent te starten.

Team ET-Auction heeft dan ook zijn uiterste best gedaan om 2022 bijzonder te kunnen starten! Want vanaf donderdag 30 december telt de klok af naar 3 januari. Gedurende deze tijd zullen 31 paarden onder de hamer worden geveild. 

Kwaliteit moet getoond worden

10 merries, 6 hengsten en 15 ruinen hebben de strenge selectie doorstaan. Zes daarvan zijn ouder en worden op wedstrijd uitgebracht. Het ET Auction team streeft telkens naar kwaliteit en is dan ook niet bang om de te veilen paarden uit te brengen op wedstrijd. Belle Fleur de Liebri (Cera d’Ick x Elvis Ter Putte) sprong afgelopen weekend succesvol de 6-jarige rubriek onder het zadel van Tim Van Den Broeck in Lier/ Azelhof. Vind de video’s terug op onze website!


Service en vertrouwen

Elke veiling streven we naar de best mogelijke collectie en de best mogelijke service voor onze klanten. Na al deze jaren hebben we de nodige ervaring opgebouwd en belangrijke contacten gelegd. Dit resulteert vaak in een vlekkeloze afhandeling, wat zeer sterk wordt gewaardeerd!

Januari belooft een drukke maand te worden, een nieuwe video dag staat op het programma alsook de eerste embryo veiling zal aflopen. Fokkers kunnen hun geliefde fokproducten aanbieden op een gemakkelijke manier, de wereld is slecht één klik verwijderd. Als u graag deel wil uitmaken van dit verhaal, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

De gehele collectie staat vanaf heden online en gaat onder de hamer vanaf donderdag 30 december tot en met maandag 3 januari 19h30. 

De gehele collectie is terug te vinden op https://www.et-auction.com/nl/home