VLP jumpingcommissie plant opleidingen voor officials

Varia
19 nov 2019
Door Horseman Kristof

Begin 2020 voorziet de Vlaamse Liga Paardensport weer heel wat opleidingen voor officials!

Eerst en vooral wordt er wederom een cursus Level 1 ingepland voor jumpingjuryleden. Na het volgen van deze cursus kunnen de deelnemers onmiddellijk aan de slag op de talrijke provinciale wedstrijden die in 2020 gepland staan. 

Voor deze cursus zijn we op zoek naar geinteresseerden met een hippische achtergrond.  Deze cursus is toegankelijk voor iedereen (vanaf 18 jaar).  De ideale kandidaat is uiteraard nauw betrokken bij de sport als ruiter, fokker, sympathisant of iemand die reeds in het verleden ervaring heeft opgedaan als medewerker op jumpings.

Naast deze Level 1 cursus wordt ook de Level 2 en Level 3 gepland. De vereiste criteria om aan deze cursus deel te nemen zijn terug te vinden in het bijgaand reglement. Zowel voor de cursus Level 2 als Level 3 dient er een ingangsexamen afgelegd te worden vooraleer deel te kunnen nemen aan de cursus.  Het ingangsexamen voor deze twee cursussen zal plaatsvinden op MAANDAG 23 DECEMBER in de lokalen van de KBRSF te Zaventem.

Indien je interesse hebt om aan één van deze cursussen deel te nemen, gelieve dan VOOR 15 DECEMBER uw kandidatuur door te geven aan Eline Poppe ([email protected]).

We rekenen op jullie om onze sport mee te ondersteunen!

Bron: 
VLP