Villa met paardenstallen, binnen- en buitenzwembad in Diepenbeek te koop via Hippique.Immo

Promo
10 jul 2024
Door Horseman Kristof

Deze prachtige, luxueuze villa heeft werkelijk alles waarvan u maar kan dromen. Gelegen in een rustige buurt met aanliggende weides op een perceel van ca. 1.2 ha, biedt deze woning een ongeëvenaarde combinatie van comfort, stijl en functionaliteit.

Met zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad kunt u het hele jaar door genieten van een verfrissende duik. De villa is volledig onderkelderd, wat extra ruimte biedt voor opslag en/of hobby’s. Hier kan men ook het binnenzwembad terugvinden.
De woning beschikt over een volledig uitgeruste keuken die een droom is voor elke kookliefhebber door de aanwezigheid van moderne gemakken zoals een vaatwasser, stoomoven, koelkast, oven, magnetron en een ingebouwde koffiemachine. Verder is er een ruime eetkamer die op haar buurt overgaat naar de zithoek. Ook is er een apart salon voorzien.

Nog op het gelijkvloers is er een speelhoek voor de kinderen, een ruime bureauruimte en een berging voorzien.
Op de eerste verdieping kan men vier ruime kinderslaapkamers en een royale masterbedroom met eigen dressing en luxe badkamer terugvinden. Ook de gezinsbadkamer is ruim en voorzien van hoogwaardige materialen. Als laatst is er deze verdieping ook een bijkomende was/strijkplaats aanwezig.
De woning valt op door de hoogwaardige afwerking met parketvloeren door de hele woning en natuursteen in de keuken, badkamer en gang.
De dressings zijn afgewerkt met prachtig eikenhout, wat zorgt voor een luxe en duurzame uitstraling.

Wat deze villa extra bijzonder maakt, zijn de geavanceerde technische voorzieningen. De centrale stofzuiger, warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal klimaat en gebruiksgemak. Bovendien is de woning voorzien van zowel een binnen- als buitenalarm, zodat u zich altijd veilig kunt voelen.
Buiten kan men het verwarmde zwembad terugvinden en een carport met plaats voor 3 wagens.
Verder op het perceel is er een mooi afgewerkte paardenstal met 6 boxen en een zadelkamer.

Deze villa biedt een uitzonderlijk wooncomfort en is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, luxe woning met veel ruimte en moderne voorzieningen. De hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling, terwijl de moderne technologieën en voorzieningen bijdragen aan het dagelijkse gemak.
De villa is in volle opbouw en zal naar schatting in het voorjaar van 2025 opgeleverd worden.
De afbeelding van de woning is een voorbeeld.

Klik hier voor meer informatie.