T&L sportstallions: Nieuwe kleppers & vaste waarden

Promo
11 mei 2021
Door Horseman Kristof

We zijn trots op het aanbod dat we hebben voor onze fokkers. Op www.tilleman.be kunnen jullie ze allemaal vinden, één voor één, voorzien van een woordje uitleg, alle info, foto’s en video’s.

Hier stellen we graag nog enkele nieuwe kleppers voor:

NEW: De 7-jarige Orak D’Hamwyck

Orak D’Hamwyck is de zwarte parel die we allemaal kennen van onder het zadel van Marc Bellemans. Deze 7-jarige hengst is een zoon van Tobago Z uit een moeder van Toulon x Renville. Tobago springt momenteel de pannen van het dak onder Daniel Deusser en laat indrukwekkende resultaten optekenen!

Orak springt al in het oog sinds zijn eerste optredens, met oa. zijn overwinning van het vrijspringen voor 2-jarigen tijdens Jumping Mechelen. Ook nadien viel hij steeds op. Hij werd winnaar van de cyclus 4-jarigen. Tijdens de PAVO hengstencompetities en tijdens de cycluswedstrijden schitterde hij elke keer. Vorig jaar werd hij nog finalist tijdens het BK voor 6-jarige paarden in Opglabbeek.

Frédéric wordt de nieuwe ruiter van Orak en we zijn benieuwd wat de toekomst in petto heeft voor het duo!

 

 

NEW: De 3 jarige Stavros van de Barlebuis

Vers van de pers kunnen we zeggen. Deze 3-jarige prachtige verschijning van Tangelo van de Zuuthoeve x Eldorado van de Zeshoek x Heartbreaker werd zopas goedgekeurd voor studbook BWP! Een talentvolle toevoeging aan de catalogus van T&L. 3 bijzonder gewilde vaderdieren in het pedigree.

Hij blinkt uit met zijn bewegingen en zowel in vrijheid als onder de man demonstreert hij voorzichtigheid en vermogen op de sprong!

 

 

Toulon, onze eigenste levende legende

Stuntwerk zagen we in de recentste GCT in Doha. Toulon nakomelingen op het podium, op 1 én 3, met Delux van T&L en Dieu-Merci van T&L. Een mooi moment voor onze fokkerij, als ook voor TOULON!

Er zijn nieuwe dekmogelijkheden met diepvriessperma van Toulon voor 2021. Neem zeker een kijkje op zijn pagina.

Dit zijn de beschikbare hengsten bij T&L voor dekseizoen 2021:

Tangelo van de Zuuthoeve

Warrior

Corydon van T&L

Amadeo van ’t Vossenhof z

Orak D’Hamwyck

Thio van T&L

Quatre Mai -L

Burberry DK T&L Z

Robijn van T&L

Ramazotti TB

Stavros van de Barlebuis

Toulon (DV)

Dieu-Merci van T&L (DV)

Lavallino Ter Klomp (DV)

Kijk op www.tilleman.be voor meer info of mail of bel ons gerust.