Thibeau Spits op het podium in Valencia

Jumping
22 feb 2020
Door Horseman Kristof

Op de CES Valencia Tour stond het hoofdnummer vandaag gebouwd op een hoogte van 1m40!

Met een derde plaats zagen we Thibeau Spits terug op het podium. Hij rekende hiervoor op zijn nieuwste aanwinst Isolde vd Heffinck, een dochter van Contact van de Heffinck. Bart Jay Junior Vandecasteele en Esprit de L'Esprit Z (v. Elvis ter Putte) eindigden op de vijfde plaats. Maxime Harmegnies reed Chaccolino (v. Chacco Blue) naar de achtste plaats. Karel Cox zagen we terug op een tiende plaats met Lehar (v. Verdi).

Over een hoogte van 1m30 was er een tweede plaats voor Julie De Pelsmaeker en Contendra (v. Contender). Spits werd dit keer zesde met de Casall dochter Classic Touch DH. Mike Van Belle (Casino Royal Waterschoot Z) en Marthe Van Gorp (Mellifluous) volgden op plaatsen zeven en acht.

Harmegnies won de finale voor 6-jarigen met de Zangersheide merrie Tiara du Cache Pot Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve). De BWP ruin Oddur van Beaugaarde (v. Toulon) werd derde met Romain Duguet. Bij de 5-jarigen won de Brewster vd Brouwershoeve Z (v. Balou du Rouet) met Christian Fioravanti. De Italiaanse ruiter werd ook nog tweede met de BWP'er Paxcristo van 't Laarhof (v. Dieu-Merci van T&L).

Klik hier voor de uitslagen.