For Passion d'IVE Z ter dekking aangeboden

Promo
19 jun 2019
Door Horseman Kristof

Stal Lambrecht en Stal d'IVE van Vincent Lambrecht en Isabelle Van Eeckhout brengen het waardevolle bloed van For Passion d'IVE Z (For Pleasure x Quidam de Revel x Landgraf) terug beschikbaar voor de fokkerij.

For Passion d'IVE Z die zelf makkelijk 1m50 – 1m60 springt met Vincent Lambrecht, Kelly Vandousselaere & Xingjia Zhang en uit een sterke sportstam komt, drukt vooral met zijn goede nakomelingen een sterke stempel op de springpaarden fokkerij. Naast zijn onbegrensd vermogen vererft hij ook sterk zijn instelling en rijdbaarheid.

Zijn oudste nakomelingen, geboren in 2011, lopen in de internationale springsport 1m40-1m45 met diverse (top)ruiters. Zo kennen we oa. For Laubry (Laertes vd Donhoeve) uit de sport- en hengstenstal van Paul Schockemohle, die in 2018 finalist was bij de 7jr. op het WK in Zangersheide en daar als één van de betere springpaarden uitblonk.  Maar ook een topper als Lord Prova, die sterk presteert en wint met zowel Bert, Tim en Simon Prouvé springt zich geregeld in de internationale kijker. Daarnaast hebben verschillende beloften zich reeds aangemeld in de springring, zoals o.a.

- Forgiven Z die met Darrah Kenny in 2018 de 7jr-finale won op CSI Knokke Hippique en volgens de eigenaars een potentieel GP paard is.

- My Passion vd Donkhoeve (1m35)

- Larise van Spieringenberg (1m35)

- Limited Edition (1m45)

- Landgravin vd Donkhoeve (1m35) met Nathalie de Martin

- Minerva vd Donkhoeve, 1m40 met Kristine Seierstad

- Gieke de Cour au Bois, 1m35 met Maverick van Lent

- Napoleon vd Dael die met Stefaan Heymans sterk presteert in de cyclys 6-jr

- Of Passion vd Dael, één van de smaakmakers in de laatste hengsten competitie 5-jr met Guy Beyers

en vele andere uit een tot hiertoe toch beperkt aantal nakomelingen.

Voor meer informatie kan u terecht op https://www.ive-horses.be/for-passion-d-ive  of +32-(0)476-86 00 93 en +32-(0)476-22 90 02