Origineel rietje van Chacco Blue is voor 30.000 euro verkocht via Horse Deals

Fokkerij
22 sep 2020
Door Horseman Kristof

Gisteren eindigde de September Deals-collectie van HorseDeals. De online veiling van diepvriesrietjes bevestigde eens temeer zodat HorseDeals inmiddels een vaste waarde is in het veilinglandschap.

Het originele rietje van Chacco Blue blijft voor €30.000 in Nederland. Net als de vorige veilingeditie was er ook nu voor het rietje van Dominator Z een fel biedduel, het gaat ditmaal voor maar liefst €16.000 naar Ierland. Een rietje van Balou du Reventon werd virtueel afgeslagen op €6.000.

Eveneens in deze veiling enkele embryo's die zeer geliefd waren. De combinatie Chacco Blue x Prima Donna van 't Roosakker (Comme Il Faut) zal een merrieveulen zijn dat voor €28.000 in Nederland blijft. De embryo Chacco Blue x Goya (een dochter van Usha van 't Roosakker x Kannan) is verkocht voor €22.000 en zal geboren worden in het Verenigd Koninkrijk.
Naar Portugal gaat de Chacco Blue x Ottela di Fer (€19.000) en voor het embryo Chacco Blue uit W. Delta Mossel Jantje werd uit Polen nog eens €17.000 neergelegd.

Bron: 
Horse Deals