Ontdek de veilingcollectie van ET Auction

Promo
09 aug 2022
Door Horseman Kristof

Het belooft een sportief weekend te worden, in België staan de Belgische Kampioenschappen jonge paarden op het programma terwijl in Denemarken, Herning, de hoogmis van de paardensport plaatsvindt. Dat zorgt voor motivatie, en het ET Auction team heeft hierop ingespeeld!

Zoekende naar de talenten van morgen, verdient de Final Summer Editie een stip in de agenda. Vanaf heden staat de veiling online en op vrijdag 12 augustus gaat de veiling open. In totaal zullen er 9 youngsters, 3 bereden youngsters, 3 veulens, een fokmerrie en 5 embryo’s verwisselen van eigenaar.

De collectie heeft in elk opzicht een link naar de komende Wereld Ruiterspelen in Herning. Alle gerenommeerde vaderdieren tekenen present in hun nakomelingen, terwijl er langs moederszijde de uitzonderlijke genetica wordt voorzien. Deze combinatie heeft in het verleden meermaals zijn succes bewezen!

ET Auction kijkt rijkhalzend uit naar een succesvolle samenwerking, onze jaren van ervaring heeft er voor gezorgd een wereldwijd klantenbestand op te bouwen. We trachten dit verhaal samen met jou te schrijven, in alle vertrouwen.

ET-Auction Final Summer Edition wordt geveild vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 augustus 20h00 op www.et-auction.com