Odense Odeveld schittert in de vijf sterren Grote Prijs van Monterrey La Silla

Jumping
20 nov 2023
Door Horseman Kristof

Na winst in de GP-kwalificatie heeft de BWP'er Odense Odeveld een podiumplaats behaald in de vijf sterren Grand Prix van Monterrey La Silla in Mexico.

Deze 1m60 hoge Grote Prijs verliep over twee omlopen en daarin was er maar één combinatie die geen enkele springfout wist te maken. Die prestatie leverde Rikke Belina Barker de overwinning op met Tabalou PS (v. Taloubet Z). Emanuele Camilli en de BWP ruin Odense Odeveld (v. Diamant de Semilly) sprongen naar een tweede plaats. Eerder wonnen zij ook al de GP-kwalificatie. STX amazone Zoe Conter klasseerde zich op een zevende plaats met La Una (v. Chacco Blue). Voor de Zangersheide ruin Porthos Maestro WH Z (v. Picasso Z) was er een negende plaats met Carlos Hank Guerreiro.

In de CSI2* Grote Prijs ging de overwinning naar Ruben Arroyave en Valeska Z (v. Van Gogh). Emilie Conter reed de BWP merrie Ocean Quality (v. Baltic VDL) naar een tweede plaats. Plaatsen drie en vier gingen naar de BWP'ers Namaste van het Eyckeveld (v. Elvis Ter Putte) en J'Adore van het Klinkhof (v. Thunder van de Zuuthoeve). Zij werden gereden door Ashley Vogel en Santiago Lambre. Zoe Conter nam de zevende plaats voor haar rekening met Dawa de Greenbay Z (v. Diarado).