Nieuwe overwinning voor Stef Robberecht en Pandora van de Kruishoeve

Jumping
23 jun 2021
Door Horseman Kristof

Stef Robberecht (LRV Moerzeke) bevestigde in Eksaarde-Doorslaar de kwaliteit van Pandora van de Kruishoeve tijdens de SBB competitie voor jonge paarden.

De merrie van fokker Eric Polfliet won na haar zege van een week eerder in Tielt opnieuw. Pandora is een dochter van Cidane (Heartbreaker x Ramiro Z) op de merrie My Lady van de Kruishoeve (Elvis x Clinton) die op dit moment onder het zadel van Caroline Devos-Poels presteert. In een barrage met negen combinaties was ze veruit de snelste en bleef ze foutloos.

Plaats twee was voor Pandora van de Leeuwerk (Grand Slam VDL x Tonixe) van fokker Ronny Joosen. Wim Bartholomeeusen (LRV Sint-Lenaarts) reed de merrie foutloos door de barrage. Rozelien De Beck (LRV Leest) kreeg met Dourgano Hero Z (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero x Darco) één fout in de barrage. Het leverde haar een derde plaats op.  
Paradise de Beauty (Freeman VDL x Corland VDL – fokker: Hedwig Dieryck) sprong met Chiara Rys (LRV Middelkerke) naar de vierde plaats. Maxim Deprez (LRV Wingene) en Parodie van het Speienhof (Zirocco Blue x Ramiro’s Bube – fokker: Roger & Alain Deprez) pakten plaats vijf.

Bron: 
LRV