Nationale LRV kampioenen winnen tijdens de kwalificaties voor de JM Indoor Masters

Jumping
26 okt 2021
Door Horseman Kristof

Het vernieuwde Barelhof in het Oost-Vlaamse Destelbergen stond afgelopen weekend in het teken van een kwalificatie wedstrijd voor de Jumping Mechelen Indoor Masters.

Maar liefst 371 ponycombinaties namen deel aan deze kwalificatie wedstrijd. In de 1m10 reeks ging de overwinning naar Eline De Ridder met Joe De La Grivardry. De Ridder werd de voorbije weken zowel provinciaal als nationaal LRV kampioen in de springklasse D-midden alsook Belgisch eventing kampioen bij de pony's. Janne Caals en Luminahof's Hyacinth werden tweede voor Chloe De Roo en Loeza.

Luca Deneuling en Waddenhoek's Sanne wonnen de 1 meter reeks. Plaatsen twee en drie waren voor Tesse Geboers (Tommy) en Chloé Hoste (Mieke). Robin Vermeir en Grietje vd Mispelaere waren de beste in de 90 cm reeks terwijl Pauline Darras met Kantj's Vodes de 80 cm reeks won. 
In de 60 cm reeks ging de overwinning naar Louise De Clerck en Sissi Optima. De amper 8-jarige Louise werd vorige maand nog de jongste nationale LRV kampioene ooit in de klasse B-licht. 

Zowel de 60cm als 80cm reeks werd beoordeeld op Stijlspringen.

Klik hier voor de uitslagen.