Maak kennis met advocatenkantoor Beelen

Promo
01 dec 2021
Door Horseman Kristof

"Het hippisch recht is een van de niches waarin advocatenkantoor Beelen, en meer bepaald Mr. Katrien Beelen, uiterst gespecialiseerd is als een van de enige advocaten van België. Hierbij wordt voor de cliënt geen enkele moeite gespaard, wordt er snel en efficiënt gewerkt en staat een goede communicatie met de cliënt voorop."

U kan bij Katrien Beelen terecht voor advies omtrent koop/verkoop van paarden, verzekeringsaangelegenheden, aansprakelijkheidskwesties voor dierenartsen en andere professionelen, dopingbetwistingen, strafzaken (zoals oplichting en financieel strafrecht in het kader van de handel) en alle andere aspecten verwant aan het hippisch recht.  Ook de vereffeningen-verdelingen in het kader van familiale bedrijven en de successieplanningen hieromtrent behoren bij haar als één van de enige in België tot specialiteit. 

Daarenboven kunnen aanverwante problemen zoals stedenbouw, milieu en strafzaken behartigd worden dankzij de structuur van het kantoor met gespecialiseerde medewerkers.

Meer weten over advocatenkantoor Beelen? Klik hier!