Lotte Nestor wint de nationale LRV titel in de dressuurklasse ZZ

Dressuur
04 okt 2021
Door Horseman Kristof

Veel regen aan de Peerderbaan, in Sint-Huibrechts-Lille, maar ook veel gemotiveerde en getalenteerde ruiters/amazones. Hetzelfde is trouwens te zeggen van de paarden. Ze kunnen zich op de goede Limburgse bodem perfect laten zien want die blijkt ondanks de overvloedige regen van perfecte makelij. LRV Sint-Huibrechts-Lille zette een hele mooie organisatie neer om hun vijftigjarig jubileum te vieren. Proficiat!

LRV Herenthout demonstreert waar LRV-groepsdressuur voor staat

LRV Herenthout pakt de met ‘felicitaties van de jury’ de nationale LRV tittel in de klasse Zwaar A. LRV Herenthout mixt jong en oud, man en vrouw, … in zijn achttal en dat draait heel mooi uit.  In de reeks Viertallen Zwaar A gaat het nationale goud naar LRV Broechem, voor LRV Grobbendonk en LRV Oud-Turnhout.

Individuele dressuur

Straffe prestaties van de amazones in de hoogste dressuurklasse ZZ ook. Lotte Nestor, de Antwerpse provinciale kampioene en één van de favorieten bevestigde met haar Ferrari (v. Fernando Torres) al het goede en pakte ook de nationale LRV-tittel mee naar LRV Sint-Katelijne-Waver! De tweede plaats gaat naar de Brabantse kampioene Tiny Grauwels (LRV Tienen) met Aripunâ van Sint Rochtus (v. Alabastro S Extra). Brons gaat naar de kampioene van 2020, Sakina Van Dijck (LRV Morkhoven) met Bonvivant. De vierde plaats gaat naar Julie Huygelen van LRV Konticnh met Harves van de Reimeuter (v. WunderBoy van de Zuuthoeve). Plaats vijf is voor Anoek Op Den Kamp (LRV Oud-Turnhout) met Keandro Farena (v. Apache).

In de klasse Zwaar 2 wint Annelies Van Looveren (LRV Mol Achterbos) met Odessa van ’t Gestelhof (v. Lord Leatherdale).

Bron: 
LRV