Inge Vandael neemt binnenkort afscheid van Paardensport Vlaanderen

Varia
29 jul 2020
Door Horseman Kristof

Paardensport Vlaanderen is het aanspreekpunt voor de hippische clubs, trainers, officials en sportbeoefenaars en biedt een zeer brede waaier van activiteiten aan. Sinds 1 mei 2018 versterkte Inge Vandael het team van Paardensport Vlaanderen (toenmalig VLP) als directeur competitiesport. Naast de competitiesport nam Inge ook de coördinatie van de financiën en de communicatie voor haar rekening. Samen met Lies Vlamynck vormde Inge een sterke directietandem om onder meer de dagelijkse werking van Paardensport Vlaanderen in goede banen te leiden.

Inge besloot echter dat het tijd was om een nieuwe weg in te slaan, waardoor Paardensport Vlaanderen en Inge de samenwerking in onderling overleg beëindigen :

Na 2,5 jaar werken met het team van Paardensport Vlaanderen is het voor mij tijd om te gaan. Persoonlijk heb ik namelijk de keuze gemaakt om na zeer intensieve jaren als directeur, bestuurslid of ondervoorzitter in diverse organisaties binnen de hippische sector een nieuwe weg in te slaan.

Ik heb mijn steentje bijgedragen bij de ontwikkeling van de organisatie, heb zelf uit deze ervaring ook heel veel geleerd en wil zowel het bestuur van Paardensport Vlaanderen, maar zeker ook ons hele team uit de grond van mijn hart bedanken voor het vertrouwen, het plezier, de boeiende discussies, de vele uitdagingen maar vooral de vele mooie momenten die we samen doormaakten.

Wat de toekomst zal brengen, weet ik nog niet, maar daar heb ik alle vertrouwen in voor beide partijen. Ik kijk er alvast naar uit om wat tijd door te brengen met mijn gezin en hoop in de toekomst een nieuwe uitdaging te vinden, waarin ik mijn kennis kan delen en ik vooral veel bij kan blijven leren. Ik ben dankbaar voor de gekregen kans en heb echt zin in de toekomst!”

Paardensport Vlaanderen wenst Inge Vandael alvast expliciet te bedanken voor de fijne samenwerking en voor haar enthousiasme, haar gedrevenheid en haar waardevolle bijdrage aan de groei en bloei van Paardensport Vlaanderen. Op korte termijn zal het bestuur van Paardensport Vlaanderen, samen met algemeen directeur Lies Vlamynck en de coördinatoren, het intern organogram hertekenen

Bron: 
Paardensport Vlaanderen