HORSEMATCH international brengt ruiters en paarden samen op een discrete manier

Promo
11 okt 2021
Door Horseman Kristof

“For every rider there is the right horse. You just need to match them”

Met deze filosofie in het achterhoofd biedt HORSEMATCH.international een unieke service om voor elk paard een gepaste klant te vinden.

HORSEMATCH.international heeft steeds potentiële klanten die op zoek zijn naar het juiste paard om op verschillende niveaus de springsport met succes en plezier te kunnen beleven.  Zowel de amateur ruiter als de profruiter kan wereldwijd beroep doen op de discrete service van HORSEMATCH.international

Wanneer u als eigenaar paarden hebt die u wel eens wenst te verkopen aan de gepaste ruiter, kan u zich gratis registreren en informatie doorsturen.  Alle informatie die u ons toe stuurt wordt uiteraard in alle discretie behandeld en wordt niet publiek gepubliceerd.

Enkel wanneer we een goede match menen te hebben tussen uw paard en de gepaste ruiter, zal de potentiële klant informatie ontvangen.

Wanneer de potentiële koper een keuze heeft gemaakt om één of meerdere paarden effectief te gaan proberen, zal het team van HORSEMATCH.international de try-outs organiseren.  Wanneer de verkoop tot stand is gekomen zullen zowel de verkoper als de koper op onze assistentie kunnen rekenen bij o.a. transport of andere praktisch te organiseren taken.

Hebt u fijne sportpaarden te koop en/of bent u op zoek naar uw volgend springpaard, contacteer ons vrijblijvend via +32-476-22.90.02 (tel & whatsapp) of bezoek onze website www.horsematch.international waar u alle informatie kan raadplegen en u zich gratis kan  registreren.