Flanders Horse Expo 2021: "Veelbelovende 14de editie in het najaar"

Varia
13 jul 2021
Door Horseman Kristof

Wat hebben we lang moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Dit najaar komt Flanders Horse Expo sterker dan ooit terug met een veelzijdig programma. De 14de editie ontvangt Belgische én buitenlandse liefhebbers van de paardensport graag opnieuw van zaterdag 30 oktober tot maandag 1 november in Flanders Expo.

“Wij hebben lang gewacht maar zijn blij opnieuw een gezellig druk event te kunnen organiseren. We verschoven de datum naar het najaar en ook de lay-out van Flanders Horse Expo zal er wat anders uitzien, maar het wordt een niet te missen editie”, verklaren Vera en Frederik Meersman, organisatoren van Flanders Horse Expo.

2021 – 4 hallen vol sport, spektakel en vorming

In 2021 pakt het event uit met adembenemende shows en grote namen. Alizée Forment brengt alvast een niet missen show in de grote piste. Samen met Jesse Drent geeft ze bovendien een clinic in de demopiste.

Op sportgebied zijn er provinciale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau binnen alle paardensport-disciplines. 

Ook westernliefhebbers kunnen opnieuw hun hart ophalen met westerndisciplines die voor onvergetelijk spektakel zorgen. Op dit ogenblik wordt bovendien aan een leuk programma met verschillende activiteiten voor kinderen gewerkt.

Naast het uitgebreid programma in de verschillende pistes en seminarieruimtes vind je in de vier hallen 200 stands met een uitgebreid aanbod aan ruitersportartikelen en toebehoren.

Klik hier voor meer info.