Dubbele winst voor Fanny Verliefden

Dressuur
10 jun 2019
Door Horseman Kristof

De Belgische dressuur delegatie heeft in het Nederlandse Kronenberg sterke prestaties neergezet tijdens de CDI3* competitie!

Fanny Verliefden begon haar deelname met winst in de Grand Prix. Zij reed haar 11-jarige BWP hengst Indoctro vd Steenblok (v. Rubin Royal Old) naar de overwinning met een score van 71,304 %. Laurence Roos en de BWP ruin Fil Rouge (v. Stedinger 2) werden tweede met 70,935 %. Simon Missiaen zagen we met Charlie (v. Florencia I) terug op de zesde plaats (69,609 %).

In de afsluitende Grand Prix Special won Verliefden opnieuw, dit keer kreeg zij met Indoctro v/d Steenblok een score van 71,447 %. Missiaen en Charlie mochten met hun 70,957 % mee op het podium voor een bronzen medaille.

Nils Debo won met de BWP'er Jazz Dancer vh Stappershof (v. Don Matcho vd Roshoeve) de Intermediate I Freestyle. Het duo werd eerder ook al vierde in de Intermediate I. In de Grand Prix Freestyle werd Laurence Roos derde met Fil Rouge. Zij deden één plaats beter dan Domien Michiels en de BWP'er Intermezzo van het Meerdaalhof (v. Gribaldi).