Dubbele winst voor Emma Stoker in de Youngster Tour

Jumping
03 jul 2020
Door Horseman Kristof

De Youngster Tour competitie in Lier leverde Euro Horse vandaag al twee overwinningen op. Het was telkens de Britse amazone Emma Stoker die Axel Verlooy zijn Euro Horse de overwinning bezorgde.

Met Q Seven (v. Quaid) onder het zadel sprong Stoker naar de overwinning bij de 7-jarigen. Zij waren één seconde sneller dan STX amazone Kendra Claricia Brinkop en de BWP'er Number One (v. Presley Boy). Voor Dayro Arroyave en Cascol Z (v. Casall) was er een derde plaats.

Stoker was ook de beste bij de 6-jarigen met Skylandria Z (v. Super Trooper de Ness). Joep Wenselaers reed de BWP'er O'Neill de Yeselo (v. Elvis ter Putte) naar een tweede plaats. Op de derde plaats zagen we Deborah Van Roy met O Star van Dassegem (v. Quick Star). 

De reeks voor 5-jarigen werd gewonnen door Bas Moerings en de KWPN'er Kwik Tweet (v. For Pleasure). Meike Zwartjens en Twindam Z (v. Twister de la Pomme) werden tweede voor Cassandra Braeckmans en Madame de Tiji (v. Sea Coast Don't Touch Tiji Hero). Roy Van Beek en de Zangersheide hengst Fortune R Z (v. Fantomas de Muze) klasseerden zich op de vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.