Cornet Obolensky levert veilingtopper Zangersheide.Auction

Fokkerij
29 jul 2020
Door Horseman Kristof

Dinsdagavond eindigde op Zangersheide.Auction de 3de online veulenveiling van het seizoen. De collectie, die zorgvuldig geselecteerd werd in zowel België, Nederland als Duitsland vond gegadigden van over de hele wereld. Voor maar liefst 8 veulens wordt het een hele verre reis naar Canada, USA en Mexico.

Veilingtopper werd Charme Z, een bijzonder ‘charmant’ merrieveulen van Cornet Obolensky uit de stam van Dutch Blue. Zij blijft in Nederland en gaat naar de DAH Stables uit het Nederlandse Schalkwijk. Deze stal koopt ook de opvallende D’Aganix Z-dochter Doliciapina Z.

 

 

C’est Poseidon HM Z verhuist naar een bijzonder trouwe Zwitserse klant! Opmerkelijk, deze stal koopt al jaren op zowat élke veiling van Zangersheide.Auction een veulen, fokmerrie of jong paard. Het vertrouwen van kopers in de Zangersheide veilingen is erg groot. Meer dan 50% van de kopers zijn dan ook trouwe kopers die steevast terugkeren naar Zangersheide.

Nog zo’n trouwe klant is de Canadese stal ‘Les Elevages Elite YPDM’, zij kiezen dit keer voor Chennai Z, ook een dochter van Cornet Obolensky.

Zangersheide.Auction dankt oprecht al haar vaste en nieuwe kopers voor hun vertrouwen! Op zaterdag gaat alweer een nieuwe veiling van start. Dit keer zijn de 3- en 4-jarige springpaarden aan de beurt! Check de collectie alvast op www.zangersheide.auction !

Bron: 
Zangersheide