Comme il Faut levert veilingtopper tijdens HorseSales.Auction

Fokkerij
21 jun 2021
Door Horseman Kristof

De kopers op de tweede HorseSales.Auction editie van het jaar maakten er een spannende avond van. Pas op het laatste moment lieten de kopers in hun kaarten kijken. En vonden 27 van de 29 aangeboden veulens een nieuwe eigenaar.

Veilingtopper werd de interessant gefokte Charlotte van het Oosthof. Deze dochter van Comme il Faut gecombineerd met de volle zus van Emerald vertrekt voor €31.000 euro naar een sport en fokstal in Brazilie.

In Hongarije barstte de strijd rond Chac-Kinky van de Keienlegger los. Er werd €21.000 betaald voor de Chacco Blue uit de volle zus van Funky Music. De speciaal gekleurde Diaron-zoon Rembrandt CSI vertrekt naar een Nederlandse handelsstal voor €14.000 euro. En de Comme il Faut-dochter Countach Key kon voor €13.500 rekenen op de belangstelling van een Nederlandse investeerder.

Opnieuw een succesvolle avond voor de HorseSales.Auction met een verkooppercentage van 93% tegen een gemiddelde van €10.500 euro op de verkochte veulens. De volgende editie staat gepland van 12 -15 augustus!

Bron: 
Persbericht