Chat Botte du Ruisseau Z op het podium van de vijf sterren Grand Prix in St. Tropez

Jumping
26 sep 2022
Door Horseman Kristof

De vijf sterren Grote Prijs van St. Tropez leverde een podiumplaats op voor de Zangersheide hengst Chat Botte du Ruisseau Z.

Tien combinaties wisten zich in St. Tropez te plaatsen voor de jump-off van de vijf sterren Grote Prijs. De top vier maakte geen enkele springfout en de snelste daarvan was de Fransman Julien Gonin met de Selle Francais merrie Valou du Lys (v. Calvaro Z). 

De tweede plek ging naar Billy Twomey en de Zangersheide hengst Chat Botte du Ruisseau Z (v. Casall Ask). Het fokproduct van Andre Vandepapeliere is bij KWPN goedgekeurd voor de dekdienst. Edward Levy en Uno de Cerisy (v. Open Up Semilly) eindigden op een derde plaats.

Voor de BWP merrie Miss Marie van 't Winnenhof (v. Edjaz van 't Merelsnest) was er met Philippe Leoni een zevende plaats. Van 't Winnenhof is de fokkerij van Michael De Winne. Simon Delestre reed de Zangersheide hengst Dexter Fontenis Z (v. Diarado) naar een negende plaats. Zij deden één plaats beter dan David Will en de BWP ruin My Prins van Dorperheide (v. Zilverstar T).

Klik hier voor de uitslag.