Chacana Hero Z is met 80.000 euro veilingtopper Zangersheide Quality Auction

Fokkerij
20 sep 2020
Door Horseman Kristof

Na een fantastische veilingavond op vrijdagavond waarbij Con Amore JT Z verkocht werd voor de topprijs van € 70.000 waren het publiek en de kopers goed opgewarmd voor de 36 loten die op zaterdagavond geveild werden.

Het werd heet in de veilinghal van het Equestrian Centre de Peelbergen hetgeen resulteerde in recordprijzen en een absoluut recordgemiddelde van maar liefst € 34.333! Een ongezien record!

De topprijs van de avond was weggelegd voor de Chacco-Blue dochter Chacana Hero Z, voor haar viel de hamer van veilingmeester Frederik De Backer op het bedrag van € 80.000!

Top kwaliteit veulens uit de sterkste moederlijnen ter wereld, daar draaide het om en daar werd flink voor betaald! Chelsea DV Z, ook een dochter van Chacco-Blue uit de halfzus van Bart Bles’ Kriskras DV werd verkocht voor € 68.000 en Thor Z, de volle broer van Jennifer Gates’ Darry Lou voor € 64.000!

Element O Z, zoon van Eric Lamaze’s voormalige topmerrie Rosana du Park leverde € 56.000 op en Come on du Regor Z, zoon van Centa de Muze, werd verkocht voor € 60.000!

Voor de volledige resultatenlijst :https://zangersheide.auction/live-veiling/80

Zangersheide wenst oprecht al haar bieders en kopers te bedanken voor het eindeloze vertrouwen in de Zangersheide veulens en wenst hen het allerbeste voor de toekomst!

 

 

Bron: 
Zangersheide