Casall en Cambertino Z leveren de winnaars in Gesves

Fokkerij
16 aug 2022
Door Horseman Kristof

In Gesves hebben Choc van 't Zilverhof Z en Offspring of Casall des Hautes Bruyères de reeksen van het vrijspringen gewonnen.

Tijdens het Belgisch kampioenschap voor jonge dressuur- en springpaarden werden er in Gesves ook reeksen vrijspringen afgewerkt voor 2- en 3-jarige springpaarden.

De sBs'er Offspring of Casall des Hautes Bruyères (Casall x Ugano Sitte) van fokker Nicolas Bougard won de reeks voor 2-jarigen. Voor de BWP'er Ulisa VHM El (Orak d'Hamwyck x Kato T Z) was er een tweede plaats. Deze komt uit de fokkerij van Leslie Van Hamme. Op een derde plaats zagen we de BWP'er Umberto EM (Emerald x Forsyth) van fokker Marjolein Beemsterboer.

De reeks voor 3-jarigen werd gewonnen door Choc van 't Zilverhof Z (Chambertino Z x Vigo d'Arsouilles). Van 't Zilverhof is de fokkerij van Wim Theys. De sBs'er Notre Dame Du Ronchy (Jobolensky Sitty x Acobat II) van fokker Joseph Eichenlaub-Georges behaalde een tweede plaats. Voor La Fee Sauveniere Z (Luigi d'Eclipse) van fokker Fabienne Daigneux was er een derde plaats. Zij fokte deze uit de merrie Baby Fee des Hazalles, de volle zus van Venue D'Fees des Hazalles.