Biedingen ET Auction zijn geopend

Promo
19 feb 2021
Door Horseman Kristof

Tijd om opgewonden te raken en de biedingen te starten! Einde veiling op maandag 22 februari - 20.00 uur. 

Zoek niet verder, er is geen gemakkelijkere manier dan uw volgende superster te kopen via ET Auction! Eerder vandaag zijn we begonnen met bieden op onze streng geselecteerde collectie embryo's!

Zoals u ons al kent, laten wij niets aan het toeval over. De meest excellente en interessante stambomen: 

* Casall en de volle zus van Cornet Obolensky

* Baloubet du Rouet en de winnaar van CN International Arko III

* Dochter van Walnut de Muze gecombineerd met Cornet Obolensky

* WBFSH nr 1 Chacco-Blue en de moederlijn van Mylord Carthago

* Electra van 't Roosakker en Cornet Obolensky

* Moederlijn van Europees goud Clooney 51

* Rechtstreeks uit de CN International GP-winnares Candy

Verschillende embryos zijn al gesekst: 2 toekomstige merrieveulens en 3 toekomstige hengstenveulens. Ontdek ze allemaal op onze website: www.et-auction.com

Referenties worden uithangborden

Afgelopen week waren we blij verrast door de transfer van Odyssee vd Heffinck naar de stallen van Euro Horse. Bij Euro Horse gaat hij onder het zadel verschijnen van de nr. 17 op de Wereldranking Jos Verlooy. Odysse werd als 6-jarige verkocht tijdens onze New Year Young Horse Edition 2019.

Belluno d'elsendam Z maakt zijn eerste internationale sprongen en maakte een geweldig debuut met de Zweedse Elsa Johansson. Belluno werd 2 maanden geleden verkocht op ons platform. 

Ook El Star van 't Ameldonk imponeerde. de El Torreo-zoon pronkt onder de Spaanse zon met de Engelse ruiter Andrew Seather. Samen zijn ze erin geslaagd verschillende klasseringen en overwinningen te behalen tijdens de internationale YH-rubrieken! 

En tijdens de KWPN hengstenkeuring zagen we Saluto vd Molenberg een grote stap maken richting zijn goedkeuring als dekhengst!