Belgische kampioenen versus lokale vedetten tijdens de Masters in Dilbeek

Promo
10 jun 2021
Door Horseman Kristof

De opener van de regionale springsport gaat dit weekend in Dilbeek niet onopgemerkt voorbij gaan! Zowel tijdens de pony Masters op vrijdag- als de paarden Masters op zaterdagavond pakt de organisatie uit met grote (inter)nationale namen.

Tijdens de vierde editie van 'Jump with Friends' zal er bij Stoeterij Mivaro in Dilbeek zowel op vrijdag- als zaterdagavond een Masters showproef doorgaan en dit telkens om 20 uur.

Bij de deelnemers aan de pony Masters zien we o.a. titelverdediger Lars Van Rossem, Robin Vermeir (dochter van vijf sterren ruiter Wilm), regerend nationaal LRV kampioene Julie Van Hollebeke en Nations Cup winnaar Brent De Schrijver. De overige deelnemers zijn Pia De Neys, Amber Jacobs, Noah Tondeur, Emiel Duchene, Xander Lamberts, Sebastien De Nys, Fien Jans en Luca Moens.

Op zaterdagavond komen er maar liefst drie voormalige Belgische (Senior) kampioenen aan de start. Het gaat hier om Kristof Cleeren, Gilles Dunon en Andres Vereecke. Drievoudig Olympisch ruiter Dirk Demeersman zakt ook af naar Dilbeek. Zij nemen het op tegen Jelle Limbourg, Ruben De Grave, Thibault Vermeulen, Stef Bossaerts, Glenn Van Riet, Anthony Wellens, Jean Jacques De Cock, Steven Vermeir en Yana Janseghers.

Tijdens de Masters is er ook de mogelijkheid om de EK-match van de Rode Duivels op groot scherm te volgen.